[1621] Inloggningsproblem Cambro    « Tillbaka till kategori
Författare: UPC, Skapat: 2009-feb-03 12:08
Nyckelord: Cambro
Språk: Swedish

Nedan listas problem som kan förekomma vid inloggning till Cambro:

Omdirigering till denna sida
Om du blir omdirigerad till denna sida finns för få uppgifter om dig vid inloggningen. Har du nyss aktiverat ditt Umu-id kan det dröja upp till 60 minuter innan all information om dig har överförts till alla centrala system vid Umeå universitet, däribland Cambro. Kvarstår problemet vid Umu-id inloggning även efter 60 minuter bör du kontakta Servicedesk vid ITS för att reda ut vad som gått snett.

Observera att du måste stänga alla webbläsarfönster om du provat att logga in i Cambro innan 60 minuter passerat, annars kommer du att hamna på denna sida vid varje nytt inloggningsförsök.

Om du loggade in via annat universitet behöver du kontakta din lokala supportavdelning för att be dem skicka med fler uppgifter vid inloggning till Cambro. De uppgifter som behövs för att du ska kunna logga in är användarnamn och epostadress.

Kan komma åt startsidan, men länken "Login other Universities" -> "Umeå University" fungerar inte
Detta beror troligtvis på att du sitter bakom en brandvägg. Öppna upp brandväggen så att du kan komma åt nedanstående sida:
https://idp.test.umu.se:9443
Du bör då få ett meddelande "Apache 2.2.4 works!" när du, eller någon på din IT-organisation, öppnat upp porten i brandväggen. Notera att detta inte berör länken "Logga in" på startsidan i Cambro.

Klicka för att ändra inställningar för visning Gästinställningar

Relaterade dokument
Inga relaterade dokument