[3042] Vidarebefordra E-post i webmail    « Tillbaka till kategori
Författare: Servicedesk, Skapat: 2013-mar-22 12:32
Nyckelord: vidarebefordra, mail, e-post
Språk: Swedish

1. Starta Internet Explorer och gå in på sidan https://webmail.ad.umu.se

2. Logga in med din CAS-användare.

3. Klicka på Alternativ uppe till höger.

4. Klicka på Regler i vänstra spalten, klicka sedan på Ny regel och Skapa ny regel för inkommande meddelanden

4.1 Ibland kan det komma upp en ruta som varnar att du måste inaktivera tidigare skapade regler, gör det och fortsätt om du inte har några regler som du vill spara.

5. Under rubriken Efter att meddelandet har tagits emot klickar du på Om mitt namn är… och välj I rutan Till

6. Sedan under rubriken Gör följande klickar du på Vidarebefordra eller omdirigera… och sedan på Vidarebefordra meddelandet till Personer eller Distributionslistor.

7. Klicka sedan på den blå texten till vänster där det står personer eller distributionslistor.

8. Fyll sedan i den adress som du vill att meddelandet ska skickas till och klicka på OK och till sist på Spara.

9. Nu skickas det en kopia till den adress du har valt på all inkommande post där ditt namn är med i adressfältet.

Klicka för att ändra inställningar för visning Gästinställningar

Relaterade dokument
Inga relaterade dokument