Kategori: Konfigurering
Underkategorier: 0, Dokument: 15, Senast uppdaterad: 2017-jun-21 16:45

Avancerad sökning | Tips

Dokument i den här kategorin
Sortera efter:
Dokumenttyp: General Konfigurera Outlook för e-post (Windows)
[4131] Senast ändrad: 2017-apr-20 11:00
Kör igenom automatiskt konfiguration, följ anvisningar

Dokumenttyp: General Konfigurera delad e-postlåda/funktionsbrevlåda i mobila enheter
[4111] Senast ändrad: 2017-jun-01 11:55
För att koppla upp en delad e-postlåda, även kallad funktionsbrevlåda, i din mobila enhet krävs det att du ansluter den med IMAP/SMTP men med olika autentiseringsuppgifter för inkommande och utgående. Se exempel nedan för olika telefonmodeller.

Dokumenttyp: General Configure outgoing email on a copy machine/scanner
[3822] Senast ändrad: 2016-mar-18 12:49
copy machine with scanner function and smtp server

Dokumenttyp: General Lägga till en extra brevlåda/funktionsbrevlåda i Outlook
[2107] Senast ändrad: 2017-jan-03 08:47
Lägg till extra brevlådor i din Outlook under kontoinställningar.

Dokumenttyp: General Rekommenderade inställningar av autosvar i e-post
[3371] Senast ändrad: 2017-jun-21 16:45
OBS! Välj att bara skicka autosvar till de som finns i din kontaktlista, det minskar problem med studsande e-post från reklam och spam.

Dokumenttyp: General Skapa filter i Apple Mail
[190] Senast ändrad: 2017-jun-15 08:26
Gå via menyn Mail till Inställningar och klicka på Regler.

Dokumenttyp: General Byta standard e-post program i Mac
[185] Senast ändrad: 2015-maj-22 10:18
För att byta standard e-postprogram så startar du Apple Mail. Under Inställningarn väljer du Allmänt och Förvalt e-postprogram.

Dokumenttyp: General Konfigurera iPhone/iPad för e-post
[2073] Senast ändrad: 2017-apr-13 13:31
Den här artikeln förklarar hur du snabbt skapar ett Exchange Active Sync-konto på din iPhone/iPod touch/iPad.

Dokumenttyp: General Konfigurera Outlook 2010 för e-post (Windows)
[1911] Senast ändrad: 2017-apr-12 09:12
Guide

Dokumenttyp: General Konfigurera Thunderbird för e-post
[1916] Senast ändrad: 2017-mar-03 12:01
IMAP, mail.ad.umu.se

Dokumenttyp: General Konfigurera Apple Mail för e-post
[2031] Senast ändrad: 2017-jun-16 15:30
Hur man skapar nytt konto i Apple Mail mot e-postservern (Exchange)

Dokumenttyp: General Konfigurering av mobiltelefoner mot Exchange
[2132] Senast ändrad: 2016-dec-08 13:30
Konfigurering av mobiltelefoner mot Exchange.
webmail.ad.umu.se (Exchange)

Dokumenttyp: General Konfigurera Apple Kalender mot Exchange
[2393] Senast ändrad: 2016-dec-08 14:58
Inställningar - Konto - Delegering
Kryssa inte i Visa!

Dokumenttyp: General Konfigurera Outlook 2011/2016 (Mac) för e-post
[2471] Senast ändrad: 2017-jun-13 13:15
Verkyg - Konton

Dokumenttyp: General Konfigurera Outlook 2010/2011 kalendern
[2491] Senast ändrad: 2015-jun-17 08:58
Fliken Hem - Öppna kalender eller Behörigheter.

Point your RSS reader here for a feed of the latest documents in this category